ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΖεστό κρασί με μπαχαρικάΖεστό κρασί με μπαχαρικά Ναι, το κονιάκ γίνεται και κοκτέιλ! Στο ευκολόπιοτο, μεταξένιο Alexander συνδυάζεται με λικέρ κακάο, κρέμα γάλακτος και λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ αρωματικό και ιδανικό για τα βράδια του χειμώνα.

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1 ποτήρι μαρτίνι

Διαδικασία

  1. Γεμίζουμε ένα σέικερ με παγάκια και βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μοσχοκάρυδο.
  2. Χτυπάμε δυνατά τουλάχιστον για 30”, ώστε να σιγουρευτούμε ότι έχει ενσωματωθεί καλά η κρέμα και το ποτό έχει αποκτήσει μια παχύρρευστη, βελούδινη υφή.
  3. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι.
  4. Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο και σερβίρουμε με ένα μικρό καλαμάκι.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών