Εκπληκτική στη γλώσσα η αντίθεση του αφράτου κολοκυθιού με το τραγανό αμύγδαλο.

30' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 20 - 23 τμχ.

Διαδικασία

  1. Αλατίζουμε καλά τα κολοκύθια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι για 45 λεπτά. Τα στύβουμε καλά να φύγουν όλα τα υγρά και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε 20-23 κεφτέδες και τους αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε άφθονο ελαιόλαδο σε βαθύ σκεύος, σε μέτρια φωτιά, και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε δόσεις μέχρι να χρυσίσουν. Τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Συνοδεύουμε με φέτα μαλακή, ανακατεμένη με λίγο ζεστό γάλα και ρίγανη.
  2. Στο ποτήρι μας: Ροζέ κρασιά: Ιδανικά για τα λαδερά λαχανικά του Σεπτεμβρίου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών