15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 2 άτομα

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα αυγά για περίπου 6 – 8 λεπτά, μέχρι να γίνουν σφιχτά.
  2. Τα στραγγίζουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στη μέση.
  3. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις φέτες μπέικον, χωρίς άλλη λιπαρή ουσία, σε δυνατή φωτιά για περίπου 2 λεπτά, από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
  4. Τις μοιράζουμε στα πιάτα, βάζουμε επάνω από την κάθε μια μισό αυγό και τα αλατοπιπερώνουμε.
  5. Βάζουμε σε κάθε πιάτο και τα σπαράγγια.
  6. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με μέλι με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
  7. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα σπαράγγια και τα αυγά και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών