15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: για 2 άτομαΔιαδικασία
- Βράζουμε τα αυγά για περίπου 6 – 8 λεπτά, μέχρι να γίνουν σφιχτά.
- Τα στραγγίζουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στη μέση.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις φέτες μπέικον, χωρίς άλλη λιπαρή ουσία, σε δυνατή φωτιά για περίπου 2 λεπτά, από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
- Τις μοιράζουμε στα πιάτα, βάζουμε επάνω από την κάθε μια μισό αυγό και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε σε κάθε πιάτο και τα σπαράγγια.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με μέλι με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα σπαράγγια και τα αυγά και σερβίρουμε.