10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 1-2Διαδικασία
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα αυγά, για 2 - 3 λεπτά, ώστε να είναι μελάτα (εναλλακτικά, μπορούμε να τα κάνουμε ποσέ).
- Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα κρατάμε στην άκρη.
- Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το σκόρδο για μισό λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να «πέσει» το σπανάκι και να μαραθεί.
- Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το ψωμί στο γκριλ για 2 - 3 λεπτά.
- Βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού λίγο σπανάκι σοτέ και από πάνω 1 αυγό.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με: καπνιστό αλλαντικό της αρεσκείας μας.