10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1-2

Διαδικασία

  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα αυγά, για 2 - 3 λεπτά, ώστε να είναι μελάτα (εναλλακτικά, μπορούμε να τα κάνουμε ποσέ).
  2. Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα κρατάμε στην άκρη.
  3. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το σκόρδο για μισό λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να «πέσει» το σπανάκι και να μαραθεί.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το ψωμί στο γκριλ για 2 - 3 λεπτά.
  6. Βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού λίγο σπανάκι σοτέ και από πάνω 1 αυγό.
  7. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
  8. Συνοδεύουμε με: καπνιστό αλλαντικό της αρεσκείας μας.

Συνταγές με Αυγά

Συνταγές με Σπανάκι

Συνταγές για Πρωινό

Συνταγές για Σνακ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών