25' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά στο μίξερ και χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να αποκτήσουν μια αμμώδη υφή.
  2. Προσθέτετε τα αυγά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
  3. Ανοίγετε με τον πλάστη φύλλο 4-5 εκ.
  4. και κόβετε σε διάφορα σχήματα.
  5. Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
  6. Ψήνετε στους 170°C για 15-17 λεπτά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών