20'
προετοιμασία
2 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 20'
Υλικά
Διαδικασία
- Χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα του μίξερ το τυρί με τη μερέντα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Αλείφουμε τα μισά μπισκότα με μια δόση από αυτή την κρέμα.
- Καπακώνουμε με τα άλλα μισά φτιάχνοντας 13 σαντουιτσάκια.
- Τα βουτάμε στιγμιαία στην κούπα με τον κρύο εσπρέσο.
- Βάζουμε το ένα σαντουιτσάκι δίπλα στο άλλο κολλημένα, δημιουργώντας έναν κορμό.
- Καλύπτουμε καλά γύρω-γύρω όλο τον κορμό με την υπόλοιπη κρέμα.
- Πασπαλίζουμε από πάνω και στα πλαϊνά με τρούφα.
- Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες προτού σερβίρουμε.
Μυστικά
Εναλλακτικά, παγώνουμε τον κορμό στην κατάψυξη. Αν δεν θέλουμε τον καφέ, βουτάμε τα μπισκότα σε κρύο γάλα.