15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα του μίξερ το τυρί με τη μερέντα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αλείφουμε τα μισά μπισκότα με μια δόση από αυτή την κρέμα. Καπακώνουμε με τα άλλα μισά φτιάχνοντας 13 σαντουιτσάκια. Τα βουτάμε στιγμιαία στην κούπα με τον κρύο εσπρέσο. Βάζουμε το ένα σαντουιτσάκι δίπλα στο άλλο κολλημένα, δημιουργώντας έναν κορμό. Καλύπτουμε καλά γύρω-γύρω όλο τον κορμό με την υπόλοιπη κρέμα. Πασπαλίζουμε από πάνω και στα πλαϊνά με τρούφα. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες προτού σερβίρουμε.
  2. Μυστικά:
  3. Εναλλακτικά, παγώνουμε τον κορμό στην καταψυξη.
  4. Αν δεν θέλουμε τον καφέ, βουτάμε τα μπισκότα σε κρύο γάλα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών