30'
προετοιμασία
1 ώρα
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 30'
Υλικά
Μερίδες: 6-8Διαδικασία
- Για την φρουτοσαλάτα με μέλι και αμύγδαλα ξεκινάμε και σε ένα βαθύ μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε όλα τα φρούτα.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα τους χυμούς από το πορτοκάλι και το λεμόνι μαζί με το μέλι και το λικέρ και περιχύνουμε τα φρούτα.
- Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Στο διάστημα αυτό ανακατεύουμε 2 - 3 φορές, ώστε να αρωματίζονται από το ζουμί όλα τα φρούτα.
- Σκορπίζουμε το αμύγδαλο και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 122.