15'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Τεμάχια: 40Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και στρώνουμε με λαδόκολλα μια λαμαρίνα ή ένα μεγάλο ταψί.
- Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα του μίξερ, με το φτερό, το λάδι, το κρασί, το αλεύρι, το αλάτι και την πάπρικα για 2 - 3 λεπτά.
- Μόλις ομογενοποιηθούν, χαμηλώνουμε περισσότερο την ταχύτητα, προσθέτουμε τα τυριά και συνεχίζουμε το χτύπημα 1 - 2 λεπτά.
- Όταν έχουμε μια ζύμη, η οποία δεν κολλάει στα χέρια, σταματάμε το μίξερ.
- Πλάθουμε ισομεγέθη, λεπτά μπαστουνάκια και τα αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα.
- Ψήνουμε τα κριτσίνια, στον αέρα, για περίπου μισή ώρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μυστικά
Πριν τα βάλουμε στον φούρνο, αν θέλουμε, ρολάρουμε τα μπαστουνάκια ζύμης σε σουσάμι.