Η συμμετοχή του Ευάγγελου Δαρούσου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».

10' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, τη ζάχαρη και λίγο αλατοπίπερο. Αλείφουμε τις αραβικές πίτες με το μείγμα, μοιράζουμε το αλλαντικό, τον ανανά, πασπαλίζουμε με το τυρί και τις βάζουμε σε δύο λαμαρίνες του φούρνου. Φουρνίζουμε για 6-8 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Ξεφουρνίζουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
  2. Συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών