Η συμμετοχή του Ευάγγελου Δαρούσου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».

10' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, τη ζάχαρη και λίγο αλατοπίπερο. Αλείφουμε τις αραβικές πίτες με το μείγμα, μοιράζουμε το αλλαντικό, τον ανανά, πασπαλίζουμε με το τυρί και τις βάζουμε σε δύο λαμαρίνες του φούρνου. Φουρνίζουμε για 6-8 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Ξεφουρνίζουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
  2. Συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών