10' προετοιμασία
50' Ψήσιμο
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 20 εκ.
  2. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το ηλιέλαιο, το χυμό πορτοκαλιού και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε καλά με το χέρι και αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί. Ψήνουμε την πίτα για 45 - 50 λεπτά.
  4. Την αφήνουμε να κρυώσει και την ξεφορμάρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 3.

Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Συνταγές με Πορτοκάλι

Συνταγές με Σταφίδες

Συνταγές για Γλυκό

Συνταγές για Πρωινό

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών