10' προετοιμασία
50' ψήσιμο
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 20 εκ.
  2. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το ηλιέλαιο, το χυμό πορτοκαλιού και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε καλά με το χέρι και αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί. Ψήνουμε την πίτα για 45 - 50 λεπτά.
  4. Την αφήνουμε να κρυώσει και την ξεφορμάρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 3.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές με Σταφίδες

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών