5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 220° C.
  2. Λαδώνουμε ένα ταψί που να χωράει τα φιλέτα γλώσσας σε μία στρώση και τα βάζουμε μέσα.
  3. Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ το τζίντζερ, μαζί με την πάπρικα, τη μια σκελίδα σκόρδου, το σησαμέλαιο (ή ελαιόλαδο) και τη σάλτσα σόγιας.
  4. Αλείφουμε με το μείγμα τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές
  5. Τα ψήνουμε για περίπου 5 - 6 λεπτά.
  6. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα γουόκ ή σε απλό τηγάνι.
  7. Ρίχνουμε τη δεύτερη σκελίδα σκόρδου, τη σοτάρουμε ελαφρώς για 1/2 λεπτό και έπειτα προσθέτουμε το κινεζικό λάχανο.
  8. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 - 4 λεπτά, μέχρι να μαραθεί.
  9. Αποσύρουμε και σερβίρουμε τα φιλέτα γλώσσας στα πιάτα.
  10. Συνοδεύουμε με: το λάχανο και, αν θέλουμε, με ρύζι μπασμάτι.

Άρθρα και Συνταγές με Γλώσσα

Άρθρα και Συνταγές με Λάχανο

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών