10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 1 φοκάτσια

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C (σκάλα 7 στο γκάζι).
  2. Όταν η ζύμη φουσκώσει για δεύτερη φορά, απλώνουμε διάσπαρτο το μπέικον από πάνω και το πιέζουμε με δύναμη μέσα στη ζύμη.
  3. Πιέζουμε ένα κομμάτι βασιλικό σε κάθε εσοχή.
  4. Αλείφουμε την επιφάνεια της ζύμης με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών