ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦοκάτσια με ντοματίνια και φέταΦοκάτσια με ντοματίνια και φέτα
10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 1 φοκάτσια

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την φοκάτσια με μπέικον και παρμεζάνα ξεκινάμε και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C (σκάλα 7 στο γκάζι).
  2. Όταν η ζύμη φουσκώσει για δεύτερη φορά, απλώνουμε διάσπαρτο το μπέικον από πάνω και το πιέζουμε με δύναμη μέσα στη ζύμη.
  3. Πιέζουμε ένα κομμάτι βασιλικό σε κάθε εσοχή.
  4. Αλείφουμε την επιφάνεια της ζύμης με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Μπέικον

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών