ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚατσίκι κοκκινιστό με πέτουραΚατσίκι κοκκινιστό με πέτουρα
15' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: για 5-6 μερίδες

Διαδικασία

  1. Για τα ζυμαρικά με τυριά στον φούρνο, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στη λειτουργία του αέρα.
  2. Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε το κορν φλάουρ και 100 ml από το γάλα και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί το κορν φλάουρ.
  3. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε σε μέτριο, βαθύ ταψί.
  4. Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ρίχνουμε το βούτυρο και το γάλα και βράζουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να αρχίσει να κοχλάζει το γάλα.
  5. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ με το γάλα, αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας συνεχώς για 2-3 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  6. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα τυριά, τα ντοματίνια και τον βασιλικό και ανακατεύουμε.
  7. Αδειάζουμε τη σάλτσα στο ταψί με τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και ψήνουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών