10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 1 φριτάτα

Διαδικασία

  1. Για τη φριτάτα με έτοιμα βρασμένα παντζάρια και φέτα, ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μέτριο το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ξανθύνουν.
  2. Προσθέτουμε τα παντζάρια, τη φέτα και τον άνηθο ή το δεντρολίβανο.
  3. Κατόπιν, χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με αλάτι και πιπέρι και τα αδειάζουμε στο τηγάνι.
  4. Τηγανίζουμε τη φριτάτα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσέχοντας να ψηθεί καλά από κάτω.
  5. Για να αποφύγουμε το γύρισμα, τυλίγουμε 2 - 3 φορές με αλουμινόχαρτο το χερούλι του τηγανιού και ολοκληρώνουμε το ψήσιμο της φριτάτας στο φούρνο, στη λειτουργία του γκριλ, για 3 - 4 λεπτά.
  6. Συνοδεύουμε τη φριτάτα με έτοιμα βρασμένα παντζάρια και φέτα, με καπνιστό αλλαντικό της αρεσκείας μας και ψωμί.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Παντζάρια

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών