
10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 1 φριτάταΔιαδικασία
- Για τη φριτάτα με έτοιμα βρασμένα παντζάρια και φέτα, ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μέτριο το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ξανθύνουν.
- Προσθέτουμε τα παντζάρια, τη φέτα και τον άνηθο ή το δεντρολίβανο.
- Κατόπιν, χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με αλάτι και πιπέρι και τα αδειάζουμε στο τηγάνι.
- Τηγανίζουμε τη φριτάτα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσέχοντας να ψηθεί καλά από κάτω.
- Για να αποφύγουμε το γύρισμα, τυλίγουμε 2 - 3 φορές με αλουμινόχαρτο το χερούλι του τηγανιού και ολοκληρώνουμε το ψήσιμο της φριτάτας στο φούρνο, στη λειτουργία του γκριλ, για 3 - 4 λεπτά.
- Συνοδεύουμε τη φριτάτα με έτοιμα βρασμένα παντζάρια και φέτα, με καπνιστό αλλαντικό της αρεσκείας μας και ψωμί.