45' μαγείρεμα
Σύνολο: 45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τις βανίλιες και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει η κρέμα.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα αυγά σιγά-σιγά.
  3. Αλείφουμε ένα ταψί με το βούτυρο και ρίχνουμε το μίγμα.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170° C, για 45 περίπου λεπτά.
  5. Πασπαλίζουμε με το μείγμα κανέλας-άχνης.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών