20'
προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 4Για τη σάλτσα
Διαδικασία
Σάλτσα
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε την πιπεριά και το σκόρδο για 1-2 λεπτά.
- Ρίχνουμε τον ντοματοχυμό, το ούζο και αλατοπίπερο και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Γαρίδες
- Παράλληλα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Απλώνουμε τις γαρίδες σε ταψί όπου ιδανικά να τις χωράει σε μία στρώση.
- Τις αλείφουμε με το λάδι και τις αλατοπιπερώνουμε.
- Σκορπίζουμε ομοιόμορφα τη φέτα, τα ντοματίνια και τον δυόσμο, περιχύνουμε με τη σάλτσα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά, ανάλογα και με το μέγεθος των γαρίδων.