20' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

Σάλτσα

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε την πιπεριά και το σκόρδο για 1-2 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε τον ντοματοχυμό, το ούζο και αλατοπίπερο και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Γαρίδες

  1. Παράλληλα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Απλώνουμε τις γαρίδες σε ταψί όπου ιδανικά να τις χωράει σε μία στρώση.
  3. Τις αλείφουμε με το λάδι και τις αλατοπιπερώνουμε.
  4. Σκορπίζουμε ομοιόμορφα τη φέτα, τα ντοματίνια και τον δυόσμο, περιχύνουμε με τη σάλτσα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά, ανάλογα και με το μέγεθος των γαρίδων.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών