ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓλυκό ψυγείου με κρέμα και ζελέ ανανάΓλυκό ψυγείου με ζελέ ανανά και κρέμα
15' προετοιμασία
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 15'

Υλικά

Μερίδες: 8-10

Διαδικασία

  1. Για το γλυκό ψυγείου με σοκολάτα και μπανάνα ξεκινάμε και χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, το ζαχαρούχο γάλα με τη μόρφατ, μέχρι να γίνουν σαν σαντιγί.
  2. Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας σε ένα μπολ τα μπισκότα και κόβουμε τις μπανάνες σε μικρά κομματάκια.
  3. Προσθέτουμε την τρούφα και ανακατεύουμε καλά.
  4. Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο (για 2 ώρες).
  5. Πασπαλίζουμε το γλυκό με την τριμμένη σοκολάτα.
  6. Κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 10.

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Μπανάνα

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών