Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη παρασκευή που θα λατρέψουν τα ψητά αλλά και τα τηγανητά θαλασσινά μας.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι ή με το σύρμα. Βάζουμε το ντιπ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να σφίξει λίγο και να «δέσουν» οι γεύσεις.
  2. Συνοδεύουμε σε: ψητά και τηγανητά θαλασσινά (καλαμαράκια, γαρίδες, καραβίδες κ.λπ.). Ταιριάζει επίσης με φιλέτο κοτόπουλου στη σχάρα ή στον ατμό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών