ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝτιπ με γιαούρτι και αβοκάντοΝτιπ με γιαούρτι και αβοκάντο
10' προετοιμασία
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 10'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε γλυκοξινοκαυτερό ντιπ μαγιονέζας, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μεγάλο μπολ, όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι ή με το σύρμα.
  2. Βάζουμε το ντιπ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να σφίξει λίγο και να «δέσουν» οι γεύσεις.
  3. Συνοδεύουμε σε ψητά και τηγανητά θαλασσινά (καλαμαράκια, γαρίδες, καραβίδες κ.λπ.). Ταιριάζει επίσης με φιλέτο κοτόπουλου στη σχάρα ή στον ατμό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών