
10'
προετοιμασία
1 ώρα
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 10'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε γλυκοξινοκαυτερό ντιπ μαγιονέζας, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μεγάλο μπολ, όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι ή με το σύρμα.
- Βάζουμε το ντιπ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να σφίξει λίγο και να «δέσουν» οι γεύσεις.
- Συνοδεύουμε σε ψητά και τηγανητά θαλασσινά (καλαμαράκια, γαρίδες, καραβίδες κ.λπ.). Ταιριάζει επίσης με φιλέτο κοτόπουλου στη σχάρα ή στον ατμό.