Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη παρασκευή που θα λατρέψουν τα ψητά αλλά και τα τηγανητά θαλασσινά μας.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι ή με το σύρμα. Βάζουμε το ντιπ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να σφίξει λίγο και να «δέσουν» οι γεύσεις.
  2. Συνοδεύουμε σε: ψητά και τηγανητά θαλασσινά (καλαμαράκια, γαρίδες, καραβίδες κ.λπ.). Ταιριάζει επίσης με φιλέτο κοτόπουλου στη σχάρα ή στον ατμό.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών