10' προετοιμασία
30' ψήσιμο
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 40 λεπτά

Υλικά

Βουτυρόκρεμα

Διαδικασία

  1. Για τα κάπκεϊκ με τη ζύμη που μας περίσσεψε, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, μοιράζουμε τη ζύμη στις θήκες μιας φόρμας για κάπκεϊκ που έχουμε ντύσει με λαδόκολλα ή καραμελόχαρτα.
  2. Τα ψήνουμε για 30 λεπτά, τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για τουλάχιστον 1 ώρα.
  3. Γαρνίρουμε με σαντιγί ή βουτυρόκρεμα, διακοσμούμε με χριστουγεννιάτικα σχέδια φτιαγμένα από ζαχαρόπαστα.

Βουτυρόκρεμα

  1. Χτυπάμε στο μίξερ, με το φτερό, βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, λίγο εκχύλισμα βανίλιας και τη κρέμα γάλακτος για 4-5 λεπτά, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 17.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών