Πεντανόστιμο κατσικάκι αρωματισμένο με μαρινάδα από μουστάρδα και μάραθο. Θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας.

10' προετοιμασία
1 ώρα και 30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C, απλώνουμε το κρέας σε ένα μέτριο, σχετικά βαθύ ταψί και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν. Περιχύνουμε με τη σάλτσα το κατσίκι και το ανακατεύουμε να καλυφθεί καλά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών