10'
προετοιμασία
1 ώρα και 30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 40'
Υλικά
Μερίδες: 6 - 8Διαδικασία
- Για το κατσικάκι με μάραθο και μουστάρδα στο φούρνο προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
- Απλώνουμε το κρέας σε ένα μέτριο, σχετικά βαθύ ταψί και αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα το κατσίκι και το ανακατεύουμε να καλυφθεί καλά.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.