10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα ευρύχωρο σκεύος και ροδίζουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και τις πιπεριές, σοτάρουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τις ντομάτες και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει το κρέας.
  4. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών