Για την 9η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.

10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα ευρύχωρο σκεύος και ροδίζουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και τις πιπεριές, σοτάρουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τις ντομάτες και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει το κρέας.
  4. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών