Αν βαρεθήκατε την κλασική συνταγή για κεφτέδες, ο Ανδρέας Λαγός έχει μια νόστιμη, ελαφριά αντιπρόταση.

15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
  2. Σε ένα σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε βρέχοντας τα χέρια μας με κρύο νερό. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια (βάρους 30-40 γρ. το πολύ) και τα αραδιάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος που έχουμε αλείψει καλά με λάδι. Τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά,
  3. Συνοδεύουμε με: Φρυγανισμένο ψωμί και χωριάτικη σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών