Αν βαρεθήκατε την κλασική συνταγή για κεφτέδες, ο Ανδρέας Λαγός έχει μια νόστιμη, ελαφριά αντιπρόταση.

15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
  2. Σε ένα σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε βρέχοντας τα χέρια μας με κρύο νερό. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια (βάρους 30-40 γρ. το πολύ) και τα αραδιάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος που έχουμε αλείψει καλά με λάδι. Τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά,
  3. Συνοδεύουμε με: Φρυγανισμένο ψωμί και χωριάτικη σαλάτα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών