20' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και 2-3 κουτ. σούπας νερό και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να εξατμιστούν τα υγρά.
  2. Τα αδειάζουμε σε μπολ.
  3. Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να γίνει σπυρωτός. Ρίχνουμε την ντομάτα και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά, μέχρι να γίνει ο κιμάς και να εξατμιστούν τα υγρά.
  4. Παράλληλα, χτυπάμε τα αυγά με τον άνηθο, τον δυόσμο, το τυρί και αλατοπίπερο, μέχρι να αφρατέψουν, και τα αδειάζουμε στο τηγάνι με τον κιμά.
  5. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σφίξει το μείγμα των αυγών.
  6. Συνοδεύουμε με χωριάτικο ψωμί και ντοματοσαλάτα.

Στο ποτήρι μας μια μπίρα barley wine.

Συνταγές με Αυγά

Συνταγές με Κολοκυθάκια

Συνταγές με Μοσχαρίσιος κιμάς

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών