Με ολοκληρωμένες μεθόδους Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, χωρίς ίχνος φυτοφαρμάκων, ολόφρεσκα, έτοιμα, καθαρισμένα, και κυρίως λαχανικά στον ατμό, όλα τα προϊόντα από τον «Αγρόκηπο Χαλβατζή» είναι στη διάθεσή σας για ό,τι βάλει ο νους και η όρεξή σας…από την Ελληνική γή στο τραπέζι σας!

Μάθετε περισσότερα για τα εκλεκτά προϊόντα από το «Αγρόκηπο Χαλβατζή» στο www.halvatzis.gr

15' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα μήλα σε 2 κ. σούπας ελαιόλαδο μαζί με το κύμινο.
  2. Ρίχνετε τον ζωμό και σιγοβράζετε για 10 – 15 λεπτά.
  3. Προσθέτετε την κολοκύθα στον ατμό και πολτοποιείτε με ραβδομπλέντερ μέχρι να αποκτήσει μια βελούδινη υφή.
  4. Αλατοπιπερώνετε , ρίχνετε λίγο θυμάρι και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.
  5. Αποσύρετε από την φωτιά.
  6. Σοτάρετε στο υπόλοιπο ελαιόλαδο το σύγκλινο για 3 – 4 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  7. Σερβίρετε την σούπα σε μπολ. Μοιράζετε το τραγανό σύγκλινο στις σούπες και λίγο κατσικίσιο τυρί.
  8. Τέλος γαρνίρετε με λίγο φρέσκο θυμάρι.

Συνταγές με Αλλαντικά

Συνταγές με Κολοκύθα

Συνταγές με Μήλο

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών