Κολοκυθόσουπα με μήλο, κατσικίσιο τυρί και σύγκλινο
Ένα πιάτο μόνο αρκεί για να γεμίσει τo γιορτινό τραπέζι με χρώμα, γεύση και μυρωδιές. Η μοναδική σούπα με βάση ζουμερή χειμωνιάτικη κολοκύθα, μήλο, κατσικίσιο τυρί και σύγκλινο θα είναι ο πρωταγωνιστής των φετινών Χριστουγεννιάτικων γευστικών μας αναμνήσεων.
Με ολοκληρωμένες μεθόδους Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, χωρίς ίχνος φυτοφαρμάκων, ολόφρεσκα, έτοιμα, καθαρισμένα, και κυρίως λαχανικά στον ατμό, όλα τα προϊόντα από τον «Αγρόκηπο Χαλβατζή» είναι στη διάθεσή σας για ό,τι βάλει ο νους και η όρεξή σας…από την Ελληνική γή στο τραπέζι σας!
Μάθετε περισσότερα για τα εκλεκτά προϊόντα από το «Αγρόκηπο Χαλβατζή» στο www.halvatzis.gr
15'
προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα μήλα σε 2 κ. σούπας ελαιόλαδο μαζί με το κύμινο.
Ρίχνετε τον ζωμό και σιγοβράζετε για 10 – 15 λεπτά.
Προσθέτετε την κολοκύθα στον ατμό και πολτοποιείτε με ραβδομπλέντερ μέχρι να αποκτήσει μια βελούδινη υφή.
Αλατοπιπερώνετε , ρίχνετε λίγο θυμάρι και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.
Αποσύρετε από την φωτιά.
Σοτάρετε στο υπόλοιπο ελαιόλαδο το σύγκλινο για 3 – 4 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρετε την σούπα σε μπολ. Μοιράζετε το τραγανό σύγκλινο στις σούπες και λίγο κατσικίσιο τυρί.