Υλικά

Διαδικασία

  1. Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème, το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη.
  2. Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει.
  3. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών