15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Τεμάχια: 4Για το γλάσο
Διαδικασία
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το θυμάρι.
- Βάζουμε το κοτόπουλο μέσα στη μαρινάδα και το γυρνάμε από όλες τις μεριές να πάει παντού.
- Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Γλάσο και Ψήσιμο
- Λαδώνουμε τη σχάρα του φούρνου και ανάβουμε το γκριλ.
- Βάζουμε στο μούλτι τη μουστάρδα, το σκόρδο, το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και τα «χτυπάμε» μέχρι να ενωθούν.
- Στραγγιζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου από τη μαρινάδα και τα βάζουμε επάνω στη σχάρα.
- Τα ψήνουμε για 6 - 7 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα με το πόσο δυνατό είναι το γκριλ του φούρνου μας.
- Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αλείφουμε με ένα πινέλο τα φιλέτα με την πικάντικη σάλτσα, για να κάνουν τραγανή κρούστα.
- Συνοδεύουμε με βραστές πατάτες ή παντζάρια με λάδι, αλάτι και θυμάρι.
- Και στο πλάι λίγο γιαούρτι.