
10'
προετοιμασία
13' μαγείρεμα
Σύνολο: 23'
Υλικά
Μερίδες: 35 - 40 κουλουράκιαΔιαδικασία
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Εναλλακτικά, ζυμώνουμε στο μίξερ, με τον γάντζο, σε χαμηλή ταχύτητα, για 5 λεπτά.
- Αφήνουμε τη ζύμη να σφίξει στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C.
- Στρώνουμε με λαδόκολλα μια μεγάλη λαμαρίνα.
- Παίρνουμε δόσεις από τη ζύμη και την πλάθουμε σε ό,τι σχήμα θέλουμε, π.χ. κοτσιδάκι ή στρογγυλό. Αραδιάζουμε τα κουλουράκια στη λαμαρίνα.
- Τα ψήνουμε για 13 - 15 λεπτά.
- Αφού κρυώσουν, τα φυλάμε σε δοχείο για τρόφιμα που κλείνει αεροστεγώς.