10' προετοιμασία
13' μαγείρεμα
Σύνολο: 23 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 35 - 40 κουλουράκια

Διαδικασία

  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Εναλλακτικά, ζυμώνουμε στο μίξερ, με τον γάντζο, σε χαμηλή ταχύτητα, για 5 λεπτά.
  3. Αφήνουμε τη ζύμη να σφίξει στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C.
  5. Στρώνουμε με λαδόκολλα μια μεγάλη λαμαρίνα.
  6. Παίρνουμε δόσεις από τη ζύμη και την πλάθουμε σε ό,τι σχήμα θέλουμε, π.χ. κοτσιδάκι ή στρογγυλό. Αραδιάζουμε τα κουλουράκια στη λαμαρίνα.
  7. Τα ψήνουμε για 13 - 15 λεπτά.
  8. Αφού κρυώσουν, τα φυλάμε σε δοχείο για τρόφιμα που κλείνει αεροστεγώς.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών