15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Κόβουμε όσο κρέας έχει περισσέψει σε φετάκια.
  2. Ετοιμάζουμε το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (συνήθως θέλει ένα ολιγόλεπτο μούλιασμα σε ζεστό νερό).
  3. Όταν είναι έτοιμο, το στραγγίζουμε, το βάζουμε σε ένα μπολ, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά με 2 πιρούνια για να αφρατέψει.
  4. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μυρωδικό της επιλογής μας, το κρέας και ανακατεύουμε.
  5. Σερβίρουμε στα πιάτα γαρνίροντας, αν θέλουμε, με 2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό, πασπαλισμένο με λίγο μπούκοβο ή με γιαούρτι και λίγο πελτέ.

Συνταγές με Κοτόπουλο

Συνταγές με Κους κους

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών