
15'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2-3Διαδικασία
- Κόβουμε όσο κρέας έχει περισσέψει σε φετάκια.
- Ετοιμάζουμε το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (συνήθως θέλει ένα ολιγόλεπτο μούλιασμα σε ζεστό νερό).
- Όταν είναι έτοιμο, το στραγγίζουμε, το βάζουμε σε ένα μπολ, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά με 2 πιρούνια για να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μυρωδικό της επιλογής μας, το κρέας και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε στα πιάτα γαρνίροντας, αν θέλουμε, με 2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό, πασπαλισμένο με λίγο μπούκοβο ή με γιαούρτι και λίγο πελτέ.