30' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 38 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα σέσκουλα με τα κρεμμυδάκια για 8-10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  2. Τα αδειάζουμε στον πολυκόφτη μαζί με το λάδι τους και τα πολτοποιούμε με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο και αλάτι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών