Μια εύκολη και νόστιμη σούπα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 3 - 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το κατεψυγμένο σπανάκι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε την πατάτα, το καυτό νερό, αλάτι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Αδειάζουμε το όλον στο μπλέντερ ή στο μούλτι σε δόσεις και πολτοποιούμε.
- Σερβίρουμε στα πιάτα με 1 κουτ. σούπας γιαούρτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι (ταιριάζει πολύ το ροζ). Συνοδεύουμε με ψωμί.