Μια εύκολη και νόστιμη σούπα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 3 - 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το κατεψυγμένο σπανάκι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε την πατάτα, το καυτό νερό, αλάτι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Αδειάζουμε το όλον στο μπλέντερ ή στο μούλτι σε δόσεις και πολτοποιούμε.
  2. Σερβίρουμε στα πιάτα με 1 κουτ. σούπας γιαούρτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι (ταιριάζει πολύ το ροζ). Συνοδεύουμε με ψωμί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών