10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Για το Kool Hand Luke
Για το Daiquiri το κουβανέζικο
Για το Mai Tai
Διαδικασία
Kool Hand Luke
- Για το Kool Hand Luke, ξεκινάμε και σε ένα δοχείο ανάμειξης συνθλίβουμε μ’ ένα ξύλινο γουδοχέρι τα κομμάτια των λάιμ μαζί με τη ζάχαρη και την Angostura.
Daiquiri το κουβανέζικο
- Για το Daiquiri το κουβανέζικο, ξεκινάμε χτυπόντας σε ένα μεγάλο σέικερ (Boston) όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια σουρώνουμε προσεκτικά σε δύο ποτήρια του μαρτίνι, που θα διακοσμήσουμε με τις φέτες του λάιμ.
Mai Tai
- Γεμίζουμε δύο φαρδιά ποτήρια με τον τριμμένο πάγο και μοιράζουμε σ’ αυτά το μείγμα, αφού το σουρώσουμε. Ανακατεύουμε και διακοσμούμε με τα κλαράκια του δυόσμου.