Σε 20′ σκαρώνουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή ένα νόστιμο μεζέ.

10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το γκριλ. Αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και ναμαλακώσουν. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο,μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί.
  2. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, μοιράζουμε το μείγμα σταμανιτάρια, τα καλύπτουμε με το κατσικίσιο τυρί και ξαναβάζουμε ταμανιτάρια στο γκριλ για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με φυλλαράκια άνηθου και σερβίρουμε συνοδεία φρέσκου ψωμιού.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών