10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε το νερό μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει. Ρίχνουμε το τσάι και τη φλούδα μανταρίνι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη, σκεπασμένο ώστε να πάρουμε τη γεύση και τα αρώματά του στο έπακρο.
  3. Σουρώνουμε το μαύρο τσάι κατευθείαν σε φλιτζάνια τσαγιού και προσθέτουμε όσο μέλι και γάλα καρύδας επιθυμούμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 142.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών