10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Βράζουμε το νερό μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει. Ρίχνουμε το τσάι και τη φλούδα μανταρίνι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη, σκεπασμένο ώστε να πάρουμε τη γεύση και τα αρώματά του στο έπακρο.
- Σουρώνουμε το μαύρο τσάι κατευθείαν σε φλιτζάνια τσαγιού και προσθέτουμε όσο μέλι και γάλα καρύδας επιθυμούμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 142.