10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Κόβουμε το τσορίθο ή το χωριάτικο λουκάνικο της αρεσκείας μας σε λεπτές φέτες.
  2. Σε ένα τηγάνι το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 - 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.
  3. Ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα ντομάτας, τα κόκκινα φασόλια, το τσίλι ή την καυτερή πάπρικα, το κύμινο, αλάτι και το νερό.
  4. Ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε για περίπου 8 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  5. Σκορπίζουμε στα μεξικάνικα φασόλια με λουκάνικο λίγο κόλιανδρο ή μαϊντανό και σερβίρουμε.
  6. Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι του 10 λεπτου και γιαούρτι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 107.

Άρθρα και Συνταγές με Λουκάνικα

Άρθρα και Συνταγές με Φασόλια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών