Ένας φοβερός μεζές που αυθαίρετα ονομάσαμε «οι παπάρες του Λευτέρη» (!), αφού ο ίδιος ετοίμασε μπόλικη και ζουμερή σάλτσα και έκοψε επιδεικτικά μεγάλες μπουκιές ψωμιού που τις πρόσθεσε στη σάλτσα.
![]() ![]() |
![]() ![]() |


Ένας φοβερός μεζές που αυθαίρετα ονομάσαμε «οι παπάρες του Λευτέρη» (!), αφού ο ίδιος ετοίμασε μπόλικη και ζουμερή σάλτσα και έκοψε επιδεικτικά μεγάλες μπουκιές ψωμιού που τις πρόσθεσε στη σάλτσα.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 152.