Τι καλύτερο από ένα μιλκσέικ με σπιτικό παγωτό ΓΙΩΤΗΣ; Το εμπλουτίζουμε με Τριμμένο Μπισκότο και Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και έχουμε το πιο απολαυστικό ρόφημα, με ελάχιστο κόπο και χρόνο και… σίγουρη επιτυχία!

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 5 - 6

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζουμε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αδειάζουμε σε μεταλλικό μπολ και αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Θα έχουμε περίπου 2,5 λίτρα σπιτικό παγωτό. Έπειτα, φτιάχνουμε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ρίχνουμε στο μπλέντερ το κρύο γάλα και 10 μπάλες από το παγωτό βανίλια. Προσθέτουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τα χτυπάμε για περίπου 1 – 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν. Αδειάζουμε σε ψηλά ποτήρια, σκορπίζουμε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, περιχύνουμε με λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και το Garni ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών