30'
προετοιμασία
3 ώρες και 50'
αναμονή
Σύνολο: 4 ώρες και 20'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μπανανοσοκολάτα, ξεκινάμε να φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Έπειτα, αφήνουμε την κρέμα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
- Στη συνέχεια, φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
- Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς.
- Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα γυάλινο σκεύος.
- Ραντίζουμε τα μπισκότα με τις 4 κουταλιές γάλα.
- Απλώνουμε από πάνω την κρέμα.
- Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει καλά η κρέμα.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες.
- Τις στρώνουμε πάνω στην κρέμα.
- Απλώνουμε από πάνω το ελαφρώς πηγμένο ζελέ.
- Βάζουμε τη μπανακοσοκολάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς το ζελέ.