40' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Αφήνουμε την κρέμα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  2. Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς.
  3. Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα γυάλινο σκεύος. Τα ραντίζουμε με τις 4 κουταλιές γάλα. Απλώνουμε από πάνω την κρέμα. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει καλά η κρέμα.
  4. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες. Τις στρώνουμε πάνω στην κρέμα. Απλώνουμε από πάνω το ελαφρώς πηγμένο ζελέ.
  5. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς το ζελέ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών