30' προετοιμασία
3 ώρες και 50' αναμονή
Σύνολο: 4 ώρες και 20'

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπανανοσοκολάτα, ξεκινάμε να φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
  2. Έπειτα, αφήνουμε την κρέμα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  3. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
  4. Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρώς.
  5. Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα γυάλινο σκεύος.
  6. Ραντίζουμε τα μπισκότα με τις 4 κουταλιές γάλα.
  7. Απλώνουμε από πάνω την κρέμα.
  8. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει καλά η κρέμα.
  9. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες.
  10. Τις στρώνουμε πάνω στην κρέμα.
  11. Απλώνουμε από πάνω το ελαφρώς πηγμένο ζελέ.
  12. Βάζουμε τη μπανακοσοκολάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς το ζελέ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών