
15'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 10-12 μεγάλα μπισκόταΔιαδικασία
- Για τα μπισκότα σοκολάτας χωρίς αλεύρι, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C, στον αέρα.
- Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη άχνη και το κακάο.
- Προσθέτουμε τη βανιλίνη και το αλάτι και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, τα ασπράδια σε ελαφριά μαρέγκα και ενσωματώνουμε σε αυτή τα στερεά υλικά του μπολ.
- Προσθέτουμε τη σοκολάτα και τα χοντροσπασμένα καρύδια και ανακατεύουμε.
- Θα προκύψει ένα υδαρές μείγμα, το οποίο μοιράζουμε στα καραμελόχαρτα, από 2 κουτ. σούπας στο καθένα.
- Τοποθετούμε τα καραμελόχαρτα πάνω σε ένα ταψί ή στη λαμαρίνα του φούρνου και τα βάζουμε στον φούρνο για 15 – 18 λεπτά.