15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 10-12 μεγάλα μπισκότα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C, στον αέρα.
  2. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη άχνη και το κακάο.
  3. Προσθέτουμε τη βανιλίνη και το αλάτι και ανακατεύουμε.
  4. Χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, τα ασπράδια σε ελαφριά μαρέγκα και ενσωματώνουμε σε αυτή τα στερεά υλικά του μπολ.
  5. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και τα χοντροσπασμένα καρύδια και ανακατεύουμε.
  6. Θα προκύψει ένα υδαρές μείγμα, το οποίο μοιράζουμε στα καραμελόχαρτα, από 2 κουτ. σούπας στο καθένα.
  7. Τοποθετούμε τα καραμελόχαρτα πάνω σε ένα ταψί ή στη λαμαρίνα του φούρνου και τα βάζουμε στον φούρνο για 15 – 18 λεπτά.

Συνταγές με Αυγά

Συνταγές με Καρύδια

Συνταγές με Σοκολάτα

Συνταγές για Γλυκό

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών