20'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Μουλιάζουμε τα νουντλς ρυζιού σε ζεστό νερό για 3 - 5 λεπτά (ή όσο λένε οι οδηγίες της συσκευασίας), τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις γαρίδες για περίπου 1 λεπτό, μέχρι να αλλάξουν χρώμα (είναι αρκετός ο χρόνος για τις γαρίδες, αν τις σοτάρουμε περισσότερο θα σκληρύνουν).
- Τις αδειάζουμε σε ένα μπολ τις αλατοπιπερώνουμε και τις ανακατεύουμε με τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel.
- Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το τζίντζερ με το καρότο, την πιπεριά και το κρεμμύδι για περίπου 3 – 4 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
- Ρίχνουμε τη σόγια, το νερό, τη ζάχαρη και το ξίδι, ανακατεύουμε για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν και να ζεσταθούν καλά.
- Προσθέτουμε τα νουντλς και τις γαρίδες, ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν και σερβίρουμε.