30'
προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 42'
Υλικά
Μερίδες: 4Συνοδευτικά
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα νούντλς στιρ φράι με χοιρινό, αναµειγνύουµε τη σάλτσα στρειδιού, 4 κουταλάκια του γλυκού από τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ µε 125 ml νερό σε ένα µπολ.
- Μουλιάζουµε τα νουντλς σε καυτό νερό ή τα βράζουµε, σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας, και τα στραγγίζουµε.
- Βάζουµε τα νουντλς σε ένα µπολ µε 2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας και τρίβουµε τη σάλτσα στα νουντλς, διαχωρίζοντάς τα κατά τη διαδικασία.
- Ζεσταίνουµε σε µέτρια φωτιά 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα γουόκ ή ένα τηγάνι και σοτάρουµε τα νουντλς, ανακατεύοντας για 3-4 λεπτά ή µέχρι τα νουντλς να ροδίσουν στις άκρες και να αρχίσουν να κολλάνε. Τα κρατάµε ζεστά σε µια πιατέλα σερβιρίσµατος.
- Ζεσταίνουµε το υπόλοιπο λάδι σε ένα γουόκ ή ένα τηγάνι και σοτάρουµε το σκόρδο σε µέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά, µέχρι να ροδίσει ελαφρά.
- Προσθέτουµε το χοιρινό και σοτάρουµε για 2-3 λεπτά ή µέχρι να µαγειρευτεί το κρέας.
- Προσθέτουµε το µείγµα µε τις σάλτσες και τη λαχανίδα και τα ανακατεύουµε για 1-2 λεπτά ακόµα.
- ∆οκιµάζουµε και αλατοπιπερώνουµε, αν χρειάζεται.
- Μεταφέρουµε το χοιρινό και τη λαχανίδα πάνω από τα νουντλς και πασπαλίζουµε µε λευκό πιπέρι.
- Σερβίρουµε τα νούντλς στιρ φράι με χοιρινό με τα συνοδευτικά σε µικρά µπολ στο πλάι, για να διορθώνουµε τη γεύση.
Μυστικά
* Σε µεγάλα σούπερ µάρκετ, στο τµήµα µε τα έθνικ προϊόντα, και σε καταστήµατα µε ασιατικά προϊόντα.