ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝτάκος σα στραπατσάδαΝτάκος σα στραπατσάδα
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για τον ντάκο με ξινομυζήθρα, σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την ντομάτα, την πιπεριά, το τζίντζερ, τη ρίγανη και αλατοπίπερο.
  2. Βρέχουμε γρήγορα τις κριθαροκουλούρες με νερό, χωρίς να τις αφήσουμε να μουλιάσουν.
  3. Απλώνουμε πάνω τους το μείγμα ντομάτας - πιπεριάς - μπαχαρικών, σκορπίζουμε την ξινομυζήθρα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε τον ντάκο με ξινομυζήθρα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 40.

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών