ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝτιπ με γιαούρτι και αβοκάντοΝτιπ με γιαούρτι και αβοκάντο
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το ντιπ με αβοκάντο και ψιλά φασόλια χτυπάμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά εκτός από τους σπόρους, μέχρι να φτιάξουμε μια πάστα λεία.
  2. Αν προκύψει πολύ σφιχτή, την αραιώνουμε με λίγο νερό.
  3. Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται διορθώνουμε το αλατοπίπερο.
  4. Προσθέτουμε τους ηλιόσπορους και τους κολοκυθόσπορους και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  5. Σερβίρουμε με κριτσίνια της αρεσκείας μας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Φασόλια

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT