ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓρανίτα καφέΓρανίτα καφέ
6 ώρες αναμονή
Σύνολο: 6 ώρες

Υλικά

Μερίδες: 3-4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα παγάκια καφέ φτιάχνουμε τους εσπρέσο και τους αδειάζουμε σε μια κανάτα.
  2. Διαλύουμε μέσα το εκχύλισμα βανίλιας και τη ζάχαρη ανακατεύοντας.
  3. Προσθέτουμε το νερό, ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα σε παγοκύστες.
  4. Παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σταθεροποιηθούν καλά τα παγάκια.
  5. Για να σερβίρουμε, μοιράζουμε τα παγάκια σε μεγάλα ποτήρια και απογεμίζουμε με το γάλα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT