10' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: Για 1½ κιλό πατάτες

Διαδικασία

  1. Για τις πατάτες με ντοματίνια και τζίντζερ προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Πλένουμε τις πατάτες (με τη φλούδα).
  3. Κόβουμε σε κύβους 1,5 - 2 εκ.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και «τρίβουμε» με τα φύλλα του φρέσκου θυμαριού ή με το ξερό θυμάρι.
  5. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον ξερό κόλιαντρο, τα ντοματίνια.
  6. Ανακατεύουμε και στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί.
  7. Ψήνουμε αρχικά για 20 λεπτά, προσθέτουμε το τζίντζερ και το κόκκινο κρασί, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 20 λεπτά ακόμη.

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών