10' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Πλένουμε τις πατάτες (με τη φλούδα).
  3. Κόβουμε σε κύβους 1,5 - 2 εκ.
  4. , αλατοπιπερώνουμε και «τρίβουμε» με τα φύλλα του φρέσκου θυμαριού ή με το ξερό θυμάρι.
  5. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον ξερό κόλιαντρο, τα ντοματίνια.
  6. Ανακατεύουμε και στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί.
  7. Ψήνουμε αρχικά για 20 λεπτά, προσθέτουμε το τζίντζερ και το κόκκινο κρασί, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 20 λεπτά ακόμη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών