10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 4 μερίδες

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τις πένες για 2 λεπτά λιγότερο από όσο αναφέρεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το αλλαντικό για 3 λεπτά, μέχρι να γίνει ελαφρώς τραγανό.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και το δεντρολίβανο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε το αβοκάντο, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Παίρνουμε τις πένες με τρυπητή κουτάλα από την κατσαρόλα όπου βράζουν και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι.
  6. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τη γραβιέρα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών