
10'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: για 4 μερίδεςΔιαδικασία
- Βράζουμε τις πένες για 2 λεπτά λιγότερο από όσο αναφέρεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
- Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το αλλαντικό για 3 λεπτά, μέχρι να γίνει ελαφρώς τραγανό.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και το δεντρολίβανο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε το αβοκάντο, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Παίρνουμε τις πένες με τρυπητή κουτάλα από την κατσαρόλα όπου βράζουν και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι.
- Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τη γραβιέρα και σερβίρουμε.