ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠένες με κατσικίσιο τυρί, σύκα και καρύδια
10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: για 4 μερίδες

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τις πένες για 2 λεπτά λιγότερο από όσο αναφέρεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το αλλαντικό για 3 λεπτά, μέχρι να γίνει ελαφρώς τραγανό.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και το δεντρολίβανο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε το αβοκάντο, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Παίρνουμε τις πένες με τρυπητή κουτάλα από την κατσαρόλα όπου βράζουν και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι.
  6. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τη γραβιέρα και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών