5' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για την πίτσα με βραστή γαλοπούλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα ντοματίνια με το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ψήνουμε τα ντοματίνια για 2 - 3 λεπτά, ίσα να μαλακώσουν λίγο, αλλά να μη διαλυθούν.
  3. Πετάμε τη σκελίδα σκόρδου, βγάζουμε τα ντοματίνια σε ένα πιάτο και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
  4. Aλείφουμε την πίτα με το κατίκι και από πάνω σκορπίζουμε τα ντοματίνια. Απλώνουμε τις φέτες γαλοπούλας και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Τέλος, σκορπίζουμε το μυρωδικό και ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά.
  5. Συνοδεύουμε την πίτσα με δροσερή, πράσινη σαλάτα με ξινόμηλο, λεπτοκομμένη σελινόριζα, γλυκό μπούκοβο και ελιές.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Light & Healthy, τεύχος 01.

Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Συνταγές με Αλλαντικά

Συνταγές με Τυρί

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών