5' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για την πίτσα με βραστή γαλοπούλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα ντοματίνια με το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ψήνουμε τα ντοματίνια για 2 - 3 λεπτά, ίσα να μαλακώσουν λίγο, αλλά να μη διαλυθούν.
  3. Πετάμε τη σκελίδα σκόρδου, βγάζουμε τα ντοματίνια σε ένα πιάτο και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
  4. Aλείφουμε την πίτα με το κατίκι και από πάνω σκορπίζουμε τα ντοματίνια. Απλώνουμε τις φέτες γαλοπούλας και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Τέλος, σκορπίζουμε το μυρωδικό και ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά.
  5. Συνοδεύουμε την πίτσα με δροσερή, πράσινη σαλάτα με ξινόμηλο, λεπτοκομμένη σελινόριζα, γλυκό μπούκοβο και ελιές.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Light & Healthy, τεύχος 01.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών