
5'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για την πίτσα με βραστή γαλοπούλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα ντοματίνια με το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ψήνουμε τα ντοματίνια για 2 - 3 λεπτά, ίσα να μαλακώσουν λίγο, αλλά να μη διαλυθούν.
- Πετάμε τη σκελίδα σκόρδου, βγάζουμε τα ντοματίνια σε ένα πιάτο και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
- Aλείφουμε την πίτα με το κατίκι και από πάνω σκορπίζουμε τα ντοματίνια. Απλώνουμε τις φέτες γαλοπούλας και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Τέλος, σκορπίζουμε το μυρωδικό και ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά.
- Συνοδεύουμε την πίτσα με δροσερή, πράσινη σαλάτα με ξινόμηλο, λεπτοκομμένη σελινόριζα, γλυκό μπούκοβο και ελιές.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Light & Healthy, τεύχος 01.