Καλοκαιρινά μπριζολάκια έτοιμα σε μόλις 20΄!

12' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Αλείφουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο, με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο.
  2. Ψήνουμε το κρέας σε αντικολλητικό τηγάνι για 6 - 8 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει όπως το θέλουμε.
  3. Ανακατεύουμε καλά σε μια σαλατιέρα το αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ και τον  κόλιανδρο.
  4.  Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και το μαυροκούκι (αν έχουμε) και ανακατεύουμε ξανά.
  5. Σερβίρουμε πλάι στα πικάντικα μπριζολάκια.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών