ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα ΜαυροδάφνηςΦιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα Μαυροδάφνης
12' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για τα πικάντικα μπριζολάκια με σαλάτα αβοκάντο, αλείφουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο, με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο.
  2. Ψήνουμε το κρέας σε αντικολλητικό τηγάνι για 6-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει όπως το θέλουμε.
  3. Ανακατεύουμε καλά σε μια σαλατιέρα το αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ και τον  κόλιανδρο.
  4.  Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και το μαυροκούκι (αν έχουμε) και ανακατεύουμε ξανά.
  5. Σερβίρουμε τη σαλάτα αβοκάντο πλάι στα πικάντικα μπριζολάκια.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Κόλιανδρος

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών