Ένα γαριδοπίλαφο με εξωτικό άρωμα.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη.
  2. Ζεσταίνουμε σε γουόκ ή βαθύ τηγάνι ή φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και το σπανάκι για 1 - 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες, πασπαλίζουμε με το κάρι (ή την καυτερή πάπρικα), και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 - 3 λεπτά. Ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας, χυμό από 1 λεμόνι και το ρύζι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμη, ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ξύσμα από ακέρωτο λεμόνι.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών