Γκουρμέ πίτσα στα γρήγορα με άρωμα Ιταλίας και 3 μόνο υλικά!

5' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 1 πίτσα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε μέσα 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα.
  3. Στρώνουμε πάνω στη ζύμη 300 γρ.
  4. τυρί γκοργκοντζόλα, αφήνοντας 2 εκ.
  5. από τις άκρες ακάλυπτη.
  6. Πασπαλίζουμε την πίτσα με 150 γρ.
  7. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη, και την ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί η βάση και να ροδίσει ελαφρώς.
  8. Οταν είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
  9. Συνοδεύουμε με: φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών