Γκουρμέ πίτσα στα γρήγορα με άρωμα Ιταλίας και 3 μόνο υλικά!

5' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1 πίτσα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε μέσα 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα.
  3. Στρώνουμε πάνω στη ζύμη 300 γρ.
  4. τυρί γκοργκοντζόλα, αφήνοντας 2 εκ.
  5. από τις άκρες ακάλυπτη.
  6. Πασπαλίζουμε την πίτσα με 150 γρ.
  7. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη, και την ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί η βάση και να ροδίσει ελαφρώς.
  8. Οταν είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
  9. Συνοδεύουμε με: φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών