Γκουρμέ πίτσα στα γρήγορα με άρωμα Ιταλίας και 3 μόνο υλικά!
5'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
- Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε μέσα 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα.
- Στρώνουμε πάνω στη ζύμη 300 γρ.
- τυρί γκοργκοντζόλα, αφήνοντας 2 εκ.
- από τις άκρες ακάλυπτη.
- Πασπαλίζουμε την πίτσα με 150 γρ.
- καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη, και την ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί η βάση και να ροδίσει ελαφρώς.
- Οταν είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με: φρέσκια πράσινη σαλάτα.