20' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 1 πίτσα

Διαδικασία

  1. Για την πίτσα τέσσερις εποχές, προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 240° C (σκάλα 9 στο γκάζι).
  2. Πασπαλίζουµε ένα ρηχό ταψί µε το καλαµποκάλευρο και απλώνουµε τη βάση για πίτσα.
  3. Καλύπτουµε την επιφάνεια µε τη σάλτσα ντοµάτας και πασπαλίζουµε µε την παρµεζάνα.
  4. Χωρίζουµε την πίτσα, νοητά, σε τέταρτα και απλώνουµε διάσπαρτη τη µοτσαρέλα πάνω στα δύο απέναντι τέταρτα.
  5. Απλώνουµε τα κοµµάτια προσούτο πάνω από ένα από αυτά και τις φέτες ντοµάτας πάνω στο άλλο.
  6. Αλατίζουµε ελαφρώς την ντοµάτα και πασπαλίζουµε από πάνω τον βασιλικό.
  7. Τοποθετούµε τις αγκινάρες στο τρίτο τέταρτο και στη συνέχεια τα µανιτάρια στο τελευταίο τέταρτο.
  8. Πασπαλίζουµε µε ρίγανη αυτά τα δύο τµήµατα.
  9. Ραντίζουµε µε ελαιόλαδο την πίτσα και την ψήνουµε για 12-15 λεπτά ή µέχρι να χρυσίσει και να φουσκώσει.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών