20'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 1 πίτσαΔιαδικασία
- Για την πίτσα τέσσερις εποχές, προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 240° C (σκάλα 9 στο γκάζι).
- Πασπαλίζουµε ένα ρηχό ταψί µε το καλαµποκάλευρο και απλώνουµε τη βάση για πίτσα.
- Καλύπτουµε την επιφάνεια µε τη σάλτσα ντοµάτας και πασπαλίζουµε µε την παρµεζάνα.
- Χωρίζουµε την πίτσα, νοητά, σε τέταρτα και απλώνουµε διάσπαρτη τη µοτσαρέλα πάνω στα δύο απέναντι τέταρτα.
- Απλώνουµε τα κοµµάτια προσούτο πάνω από ένα από αυτά και τις φέτες ντοµάτας πάνω στο άλλο.
- Αλατίζουµε ελαφρώς την ντοµάτα και πασπαλίζουµε από πάνω τον βασιλικό.
- Τοποθετούµε τις αγκινάρες στο τρίτο τέταρτο και στη συνέχεια τα µανιτάρια στο τελευταίο τέταρτο.
- Πασπαλίζουµε µε ρίγανη αυτά τα δύο τµήµατα.
- Ραντίζουµε µε ελαιόλαδο την πίτσα και την ψήνουµε για 12-15 λεπτά ή µέχρι να χρυσίσει και να φουσκώσει.